11. 08. 2020.
Home / Ostali sportovi / ZRENJANINAC IGOR VIRIJEVIĆ NA UNIVERZIJADI U KINESKOM TAJPEHU
Viri 1a

ZRENJANINAC IGOR VIRIJEVIĆ NA UNIVERZIJADI U KINESKOM TAJPEHU

Redakciji portala Sportinfo direkto sa Taiwana stigao je pozdrav od Igora Virijevića, prvog vojvodjanskog vaterpolo sudije na Univerzijadi i jednog od najboljih arbitara u trofejnom sportu u Srbiji.

Na univerzijadi u Kineskom Tajpehu ili Taiwanu, našu zemlju predstavlja 65 sportista koji se takmiče u devet sportova, a upravo vaterpolisti i košarkaši su glavni favoriti za osvajanje medalja na prestižnom svetskom takmičenju.

Igor Virijević sudiće utakmice na vaterpolo turniru, uz naravno priliku da upozna sve magične čari idiličnog Taiwana.

– Pre svega velika je čast naći se na jednom ovako velikom i značajnom svetskom takmičenju kao što je Univerzijada, a ono što smo do sada doživeli zaista je fascinantno i moram da naglasim veliki trud domaćina da sportisti sa svih strana sveta imaju maksimalne uslove za vrhunske rezultate.Kako sportistima, tako i nama sudijama, jer i mi smo deo velike fešte – ekskluzivno sa Taiwana poručio je Igor Virijević, uz naravno pozdrav svim čitaocima portala Sportinfo.

Pročitajte još

117642431_755439225286761_7027317146680283482_n

KUBURA NA “GRGEČU” UPECAO AMURA OD 13 KILOGRAMA

Na jezeru “Grgeč” u Žitištu kod Zrenjanina, najbolji sportski ribolovci takmičili su se u okviru ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>