26. 06. 2019.
Home / Odbojka / NIKOLA VUJOVIĆ SA KADETSKOM REPREZENTACIJOM SRBIJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU U RUSIJI
Nikola 7 ova za naslovnu sa dedom

NIKOLA VUJOVIĆ SA KADETSKOM REPREZENTACIJOM SRBIJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU U RUSIJI

NIkola Vujović daroviti šesnaestogodišnji odbojkaš Odbojkaškog kluba Klek Srbijašume kao standardni član kadetske selekcije Srboije učestvovaće na kadetskom prvenstvu Evrope u Kazanju u Rusiji.

Za prvi tim Klek Srbijašume debitovao je sa nepunih 16 godina, a već punih sedam godina odbojkaška lopta je, naravno uz knjigu, njegov svakodnevni rekvizit …

Nikola 4

– Nekako odbojka mi je u krvi, od kad znam za sebe u porodici se kada je sport u pitanju, priča samo o odbojci, moj deda Branko, otac takođe su bili aktivni odbojkaši…Obožavam ovaj sport i želja mi naravno da jednoga dana obučem dres seniorske reprezentacije Srbije – ističe Nikola koji je rođen 23. decembra 2000-te godine.

Nikola 3

– Osim svakodnevnih treninga i utakmica za seniosrki tim Klek Srbijašume, svake godine preko leta posvećen sam odbojci na pesku, sve popularnijem biič voleju, a prošle godine u paru sa Aleksom Ratkovićem bio sam vicešampion Srbije u konkurenciji do 18 godina.

– Ovog leta posvetio sam se pripremama nacionalne selekcije i od početka juna sam na pripremama kadetske reprezentacije.

Nikola 6

– Velika čast za mene, poziv selektora Tatića sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio i igram u paru sa Jovanom Vukmirovićem iz beogradskog Željezničara.

– Kroz pripremni period odigrali smo dva međunarodna turnira u Mađarskoj i Makedoniji, kao i veći broj kontrolnih utakmica, a od 23. do 28. Avgusta očekuje nas veliko iskušenje i Evropsko prvenstvo u Kazanju u Rusiji za kadete do 18 godina, na kojem će učestvovati 40 najboljih evropskih selekcija.

Nikola 8

– Treba istaći da većina ekipa koje učestvuju na evropskom šampionatu, trenira i igra utakmice tokom cele godine, pa će naš zadatak biti utoliko teži, ali sa trenerom Branislavom Nikolićem i kompletnim stručnim štabom, odlično smo radili i očekujem dobre igre i dobar rezultat.Što se mene lično tiče, trudiću se maksimalno i dati svoj maksimum – poručio je Nikola Vujović, kome redakcija portala Sportinfo, kao i ostalim članovima naše kadetske selekcije, žele mnogo sreće i medalju u Kazanju!!!!

Pročitajte još

Rada 3

RADA PEROVIĆ U VIZURI

Juniorska reprezentativka Srbije i dojučerašnja odbojkašica superligaša Klek MD Zrenjanin, Rada Perović promenila je sredinu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>