22. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / ČETIRI REPREZENTATIVCA IZ ŽITIŠTANSKOG SPARTANCA
e

ČETIRI REPREZENTATIVCA IZ ŽITIŠTANSKOG SPARTANCA

Kik boks reprezentacija Srbije započela je pripreme na Tari za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će sepočetkom septembra održati u Makedoniji. pocetkom septembra. Medju najboljim majstorima kik boksa nalaze se I mladi takmicari Kik boks kluba Spartanac iz Žitišta, Tomislav Milić, Lidija Stanišić i Aleksandra Rapaić..

w

– Istovremeno Zorana Nikolić, takođe član našeg kluba priprema se kao član reprezentacije Srbije, za Kup nacija u boksu, Mi smo mali klub, iz male sredine, ali smo veoma ponosni na naše ambiciozne i talentovane takmičare…Visoko uzdignute glave možemo da se pohvalimo da, kao retko koji klub u Srbiji imamo četiri reprezentativca!!! Ova deca su sjajan primer koliko rad i veliko odricanje, kada se nešto voli, može da donese puno lepih i prijatnih trenutaka slave i zadovoljstva. Oni su svoje snove dodirnuli, zato što su talentovani, vredni, pametni I uzor su svima nama…Ponosni smo na njih, naše Spartance i nadamo se da će dostojno predstavljati klub, sredinu iz koje dolaze i najvaznije svoju zemlju – naglasio je prvi čovek Spartanca iz Žitišta, Milan Zorić.

q

Pročitajte još

IMG_5190

ŠESTO KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE

U okviru 21. Bukovačkog maratona, održano je šesto kolo Vojvođanske treking lige u kojem je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>