27. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / TATIĆ I MIRKONJEV DRUGI NA PRVENSTVU VOJVODINE U VRBASU
IMG_1561

TATIĆ I MIRKONJEV DRUGI NA PRVENSTVU VOJVODINE U VRBASU

Proteklog vikenda u Vrbasu je održano prvenstvo Vojvodine u tenisu za veterane pod pokriviteljstvom TK Vrbas.

Na ovom turniru pod nazivom “VI MEMORIJAL ADAMA ŽERŽENKE” zapažen rezultat ostvario je zrenjaninski dubl Tatić-Mirkonjev koji je u finalu poražen od prvih nosilaca, Slovenca Filipčića i Kuzmanovića iz Kule.Od 26. do 28.avgusta TK Galeb iz Zrenjanina organizuje takođe prestižni turnir na kojem će, sudeći po najavama, učestvovati veliki broj tenisera.

IMG_1559

Pauzu do ovog turnira Miodrag Tatić , inače četvrti igrač Vojvodine iskoristio je da skokne do Budve gde pod nadzorom poznatog trenerskog tandema Liješević Antonović radi na poboljšanju taktičko fizičkih detalja.

– Zaista lepo iskustvo u Vrbasu, za malo nam je izmaklo prvo mesto, ali smo i moj saigrač Mirkonjev i ja veoma zadovoljni kako smo igrali, a samo nijanse su odlučile pobednika. Trenutno se u Budvi spremam za tirnir u Zrenjaninu i mislim da ću pod stručnim nadzorom sjajnih teniskih trenera Ljiješevića i Antonovića biti potpuno spreman za velika ostvarenja – naglasio je Miodrag Tatić.

IMG_1557

– Tale je zaista čudo, iako veteran pravi je profesionalac i bez pogovora izvršava sve što se dogovorimo, a vezano je za trening i korekciju nekih taktičko-tehničkih detalja. Ako nastavi sa ovakvim żarom i żeljom, daleko će dogirati u konkurenciji veterana. Sjajan je teniser i zaista je veliko zadovoljstvo saradjivati sa njim – uglas su istakli teniski stručnjaci Ljiješević i Antonović.

IMG_1556

Pročitajte još

image_6483441 (19)

KARATISTI ZADRUGARA SJAJNI U ARANĐELOVCU I STAROJ PAZOVI

Tradicionalni međunarodni turnir u Aranđelovcu, pod nazivom Aranđelovac open, na kojem je učestvovalo 700 takmiara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>