13. 08. 2022.
Home / Fudbal / ZAVRŠENA AKCIJA UREĐENJA STADIONA I MALIH SPORTSKIH TERENA
20883280_10214140409528956_699535215_o

ZAVRŠENA AKCIJA UREĐENJA STADIONA I MALIH SPORTSKIH TERENA

Nakon prošlomesečnog sređivanja prilaza stadionu, sada je popravkom i farbanjem tribina, kao i postavljanjem ograde između glavnog i pomoćnog terena, zaokružena dobrotvorna akcija koju su inicirali i finansirali naši sugrađani koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Firma “Begej St. George” iz Majamija ponosno ističe da je u poslednjih 20 meseci u razne dobrotvorne akcije i projekte u saradnji sa osnovnom školom “Sveti Sava” u Žitištu, opredelila sredstva koja su ulagana u sportske, muzičke i kulturne projekte.

 

Važno je napomenuti da su se prošlog meseca u akciju uređenja stadiona i malih terena, zajedno sa Zoranom Babićem koji je sve započeo pre skoro dve godine, priključili takođe naša dva sugrađanina koja trenutno žive i rade u SAD, a to su Bojan Milinović i Nemanja Rodić.

izvor:

izvor:

http://zitisteonline.com/test-vesti/13-sport/335-zavrsena-akcija-uredenja-stadiona-i-malih-sportskih-terena

 

Pročitajte još

received_542693300660584

MATIJA TOMOVIĆ U ZADRUGARU IZ LAZAREVA

Na preporuku svog nekadašnjeg trenera u Radničkom iz Zrenjanina, Vladimira Grbušića, Matija Tomović, talentovani fudbaler, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>