25. 06. 2022.
Home / Fudbal / MATARUŠKA BANJA I OKANIK ZAUVEK U SEĆANJU MALIH FUDBALERA FK SPORTO
IMG_1126

MATARUŠKA BANJA I OKANIK ZAUVEK U SEĆANJU MALIH FUDBALERA FK SPORTO

Sedmodnevne pripreme tj. svojevrsni fudbalski kamp FK Sporto u Mataruškoj banji u hotelu Ziča u sklopu Sportskog kompleksa Okanik vrlo uspešno obavili su dečaci uzrasta od 2004. do 2008.godista, pod stručnim nadzorom trenera Aleksandra Tomića i Vladimirs Vorgića i kordinatora u klubu Danila Bjelice.

– Sva godišta su odigrala po nekoliko prijateljskih utakmica, a u gostima su nam bili FK Novi Pazar, FK Kiker iz Kraljeva, Sport club 99 Novi Pazar…U poseti nam je takodje bio direktor omladinske škole FK Novi Pazar, legendarni Bajro Župić, nekadašnji igrač beogradskog Partizana, zatim kapiten i moj saigrac Enes Reč, kao i instruktor FSS Raša Babić, koji je svojevremeno igrao za zrenjaninski Banat, a sada je osim funkcike u FSS i trener u FK Kiker iz Kraljeva.

Dečaci su pored svojih redovnih fudbalskih obaveza, imali i bogat sadržaj aktivnosti van terena, obilazak manastira Žiča, a takodje smo svakodnevno uživali u čarima Sportskog ccentra Okanik i predivnom bazenu… Veliku zahvalnost dugujemo našem domaćinu Draganu Kostiću Koletu košarkaškom treneru i sportskom radniku koji je napravio mali sportski raj i pravu blagodet za mlade sportiste, zatim kompaniji MAT TREJD i agenciji DEST TRAVEL.

Deca su zaista uživala i odlično radila, a i njihovim roditeljima koji su neizbežan dekor svakog našeg putovanja, nije bilo loše – istakao je Danilo Bjelica….

IMG_1122

IMG_1124

IMG_1123

Pročitajte još

x289504370_552093959863646_4800596538899691740_n.jpg.pagespeed.ic.ATKjJW9F6e

PEHAR U BANATSKOJ ULICI U ŽITIŠTU

Stanovnici Banatske ulice iz Žitišta, trijumfovali su na Turniru ulica u malom fudbalu u Žitištu, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>