24. 09. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / Otvoren ranoviran PerSu supermarket u Žablju
DSC_5427

Otvoren ranoviran PerSu supermarket u Žablju

U subotu 22.07.2017. godine u 9h presecanjem crvene trake, svečano je otvoren renovirani PerSu supermarket u Žablju. Na oko 800 m2 prodajnog prostora, ovaj supermarket svakodnevno nudi svojim potrošačima bogatu ponudu sa preko 6.500 različitih artikala, po više nego pristupačnim cenama.

Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude posebno izdvajamo odeljenje uvek svežeg voća i povrća po veoma povoljnim cenama, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla. Pored toga, u sklopu renoviranog supermarketa, potrošači mogu da brzo i lako da plate sve svoje račune na PaySpot uplatnom mestu, ali i da posete Trivitovu pekaru i uživaju u omiljenim pecivima i slatkišima.

DSC_5563

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Tako su prva tri potrošača na poklon dobila PerSu paket, dok je prvih pedeset potrošača nagrađeno sa poklon paketom brendova Belkino i Delikato. I tu nije kraj tri najsrećnija potrošača su na poklon dobila Samsung LED TV, dok je svaka 50. kupovina bila za 1 dinar.

Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je gužva na kasama od ranih jutarnjih sati. Komšije i komšinice koje su svojim prisustvom uveličale ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promocije i degustacije, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji. Posebno iznenađenje pripremljeno je za klince i klinceze – druženje sa Vilom Četkicom, princezom Elzom, Spajdermenom i neodoljivim klovnom Bimbom. Za dobru atmosferu i SuPer zabavu bio je zadužen DJ, što je doprinelo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

DSC_5219

Ukoliko živite u Žablju ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom mestu, pozivamo Vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine, poručuju iz PerSu marketa.

Pročitajte još

Slajd 1200x900

Pregled programa do 28. septembra 2023.

Pregled programa do 28. septembra 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>