09. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / Na ”Peskari” su u toku pripreme za prvenstvo Srbije u odbojci na pesku
peskara_radovi_03

Na ”Peskari” su u toku pripreme za prvenstvo Srbije u odbojci na pesku

Četvrti turnir ovogodišnjeg prvenstva Srbije u odbojci na pesku – “VIP bič-volej masters 2017” i “Vip bič-volej liga” – biće odigrani narednog vikenda, od 21. do 23. jula, u Zrenjaninu, na novim terenima kupališta “Peskara”.

Ovi tereni izgrađeni su prošle godine, a kako bi bili ispunjeni svi uslovi za pomenuto takmičenje i obezbedio odgovarajući prostor i za takmičare i za publiku, u toku su radovi na tom delu “Peskare”. Obala i okolina terena su u potpunosti očišćeni od trske i drugog rastinja, završava se izgradnja pomoćnog objekta uz terene sa svlačionicama i tuševima, postavljena je rasveta, a biće i dopremljene demontirane tribine iz hale sportova “Medison”, koje će omogućiti smeštaj za nekoliko stotina gledalaca.
Podsećamo, Zrenjanin je prethodnih sezona bio uspešan domaćin ovih atraktivnih turnira, koji su menjali lokacije, od Trga slobode, parkinga “Prevlaka” u centru grada, do “Aviv Parka”, prethodne sezone. Izgradnjom savremenih terena za odbojku na delu kupališta “Peskara”, grad je dobio stalni, adekvatan prostor za održavanje ovakvog i sličnih takmičenja u sportu koji je zastupljen na Olimpijskim igrama i u našoj zemlji okuplja sve veći broj poklonika.

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-5390/Na-”Peskari”-su-u-toku-pripreme-za-prvenstvo-Srbije-u-odbojci-na-pesku

Pročitajte još

13029657_776739575793609_6147284415776116920_o

EVROPSKO PRVENSTVO RAKETNIH MODELARA

Grad Zrenjanin, u srcu Banata, na Begeju, domaćin je velike sportske manifestacije, Evropskog prvenstva u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>