09. 06. 2023.
Home / Košarka / Druženje košarkaša Karađorđeva povodom uspešnog završetka sezone 2016/17
20170701_200949_0

Druženje košarkaša Karađorđeva povodom uspešnog završetka sezone 2016/17

Po završetku uspešne košarkaške sezone 2016/17, rukovodstvo kluba igračima je obećalo druženje. Obećanje je i ispunjeno, a izbor igrača je bio da se to druženje, uz roštilj, održi u dvorištu trenerove kuće.

Bio je ovo jedan lep dan i druženje je ispunilo svoj cilj, a to je da se igrači jos više zbliže i upoznaju kako bi na terenu pružili još bolju igru. Iako je datum druženja unapred dogovoren, žao nam je što, iz opravdanih razloga, svi igrači nisu mogli da prisustvuju.

U jednoj opuštenoj i porodičnoj atmosferi, uz dobar roštilj, koji je ispekao naš prevoznik Zoran Zoki Žarković, igrači su se opustili kroz sportsko, kulturni i muzički program koji su sami osmislili. Igrali su se odbojka, fudbal na male goliće, gde je svaki gol proslavljan na poseban način, karte, a najatraktivnija disciplina bila je nadvlačenje konopca.

U kulturnom delu večeri na improvizovanoj bini, trotonki prikolici, Goran Budisavljević odglumio je odlomak iz monodrame “Prva bračna noć”. U muzičkom delu programa uz gitaru zabavljali su nas Dušan Jarić, Goran Budisavljević i Rajko Božić.

Na kraju druženja svi su se složili da bi trebalo ovako nešto česće organizovati i sigurno bi ovo bilo motiv više da se na terenu pruže još bolje igre, poboljša atmosfera i poverenje među igračima, trenerom i rukovodstvom kluba.

izvor:

izvor:

http://www.kkkaradjordjevo.com/sadrzaj/druzenje-kosarkasa-karadordeva-povodom-uspesnog-zavrsetka-sezone-201617

Pročitajte još

image_6483441

HUMANITARNI BASKET 3X3 TURNIR NA ZELENOM POLJU

Po tradiciji, humanitarni basket turnir 3×3 na vrhunskom terenu pod otvorenim nebom u zrenjaninskom naselju ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>