04. 10. 2023.
Home / Ostali sportovi / SVE PRŠTI OD ATLETIKE…. NA TRENINGU AK AS 023
19691544_10211783911812395_707576893_n

SVE PRŠTI OD ATLETIKE…. NA TRENINGU AK AS 023

Pod budnim okom proverenog stručnjaka i licenciranog atletskog trenera Borislava Mandića, najmlađe članice AK AS 023 odradile su danas žestog trening na Vojnom stadionu u Zrenjaninu.

– Dobro se radi i svakako prija odlična saradnja sa ovim devojčicama kojima je trening svetinja i maksimalno se zalažu i daju sve od sebe na svakom od njih – naglasio je Borislav Mandić, koji je danas u odsustvu Vukosave Đapić i Janija Hajdua, predvodio trening.

– Ovi treninzi odvijaju se u sklopu redovnog plana i programa rada, a od sredine jula sa najmlađima ćemo napraviti malu pauzu, a onda u avgustu nastavljamo sa radom i svakodnevnim treninzima.

– Pored ove naše škole atletike i sporta za decu uzrasta od 4 do 12 godina u kojoj se deca uz atletske vežbice,vežbe koordinacije i opšteg razvojnog programa uče da pravilno trče,kreću i skaču kako bi u tom periodu razvili svoje motoričke sposobnosti, jer je to izuzetno važno i u slučaju ako se nebudu bavili nekom od atletskih disciplina, već se odluče za neki drugi sport, u klubu radimo i pripreme aktivnih sportista za atletska i triatlonska takmičenja u Pokrajini i Republici koji za cilj imaju postizanje vrhunskih rezultata…

– Atletski klub As 023 istovremeno vrši i promociju rekreativnog trčanja i omogućava pravljenje individualnih planova treninga.

– Ukoliko ste zainteresovani, potražite nas na na Vojnom stadionu u Sportskom centru Mala Amerika, a možete nam se sa bilo kakvim pitanjem obratiti i na mail aderseu: ak.as023zr@gmail.com – poručio je Borislav Mandić.

Pročitajte još

image_6483441 (1)

ŠAHISTI IZ ELEMIRA PRVACI SRBIJE

Šah klub Naftagas uz Elemira, mesta nadomak Zrenjanina, potvrdili su sjajnu dominaciju i ostvarili podvig, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>