29. 02. 2020.
Home / Fudbal / KAKAV GEST MALOG FUDBALERA A TAKO VELIKOG SPORTSMENA I DRUGARA
18902577_10211456519187784_1159459015_n

KAKAV GEST MALOG FUDBALERA A TAKO VELIKOG SPORTSMENA I DRUGARA

Na svetu postoji jedno pravo fudbalsko carstvo u kojem caruje drugarstvo….

E sad pojam drugarstvo u današnjim vremenima izuzetno teško objašnjiv I dokučiv…Gest malog čoveka, koji sa samo deset godina života i dušom širokom kao što je ravnica u Banatu, a tako velikog džentlmena i sportiste, na najlepši način ukazuje da drugarstvo i čovečnost, postoje i tako realno obitavaju u fudbalskom “carstvu” koje se zove FK Sporto iz Zrenjanina.

Konstantin Kole Karan, svojim primerom, koji je, kažu u ovom sjajno organizovanom klubu, sasvim normalan i uobičajen, pokazao je kako se iskreno i na lep način, poštuje drugar i saigrač….

18982926_10211456507987504_755129073_n

Pehar koji je zasluženo osvojio kao najbolji igrač fudbalskog Royal Kupa, on je detinje iskreno, ali direktno iz srca posvetio svom drugaru Filipu Živanovu, koji se dan pre početka turnira razboleo i nije mogao da nastupi za svoj tim.

– Moj drug Filip Živanov je deo tima, igra na poziciji beka, izuzetan je dečak i drug, pravi timski igrač , a razboleo se veče pre polaska za Nove Kozarce gde smo igrali turnir. Preplakao je celu noć, ubeđivao svog tatu da mu je bolje i da može da igra, jer nije želeo da naš tim ostavi na cedilu…Ipak je ostao u Zrenjaninu, a sve vreme nas je preko telefona bodrio, zivkao i davao podršku…Takav je Fića, pravi drugar i “srpski bek” kako su ga na jednom turniru proglasili organizatori i fudbalski stručnjaci, pa šta god to značilo – istakao je Konstantin Karan, koji je svoj pehar nesebično i iskreno drugarski posvetio Filipu Živanovu….

Primer za respekt i sve čestitke malom, a opet tako velikom fudbalskom asu, Konstantinu!!!!!

Pročitajte još

FB_IMG_1582820072009

ROMANTIČARI U SUBOTU KRAJ SKROBARE

Utakmica za fudbalske sladokusce i romantike bubamare koja život znači, igra se u subotu 29.februara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>