22. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / DRAGOLJUB POPETRU REPREZENTATIVAC SRBIJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU U15 U BEOGRADU
18579244_120332000896240812_1790687194_n

DRAGOLJUB POPETRU REPREZENTATIVAC SRBIJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU U15 U BEOGRADU

Supertalentovani rvač zrenjaninskog Proletera, petnaestogodišnji Dragoljub Popetru, kao reprezentativac Srbije nastupiće na prvenstvu Evrope, koje se ovog vikenda održava u Beogradu, kao takmičar u grčko-rimskom stilu, u kategoriji 66 kilograma.

Zanimljivo je da je ovo prvi put da se evropsko prvenstvo održava i za rvače uzrasta 15 godina, a čast da po prvi put bude domaćin najmlađim rvačima dobio je glavni grad Srbije, Beograd.

Na prvenstvu Evrope za mlade rvače u Beogradu, nastupiće oko 750 takmičara u sva tri stila, pored grčko-rimskog, u slobodnom i u rvanju za dame.

Obzirom na rekordan broj učesnika, organizator Rvački savez Srbije, potrudio se da organizacija bude na visokom i profesionalnom nivou, na opšte oduševljenje i ogroman pijetet mladih i najtalentovanijih rvača iz svih zemalja Evrope…

Redakcija portala Sportinfo mladom rvaču Proletera, Dragoljubu Popetru želi puno sreće i uspeha na prestižnom takmičenju najboljih mladih rvača Evrope!!!!!

Pročitajte još

IMG_5190

ŠESTO KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE

U okviru 21. Bukovačkog maratona, održano je šesto kolo Vojvođanske treking lige u kojem je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>