05. 04. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Sajam cveća 2017
A25A1280

Sajam cveća 2017

Tradicionalni prolećni “Sajam cveća”, koji zajednički organizuju kompanija GOMEX i odgajivači i ljubitelji cveća i ove godine je okupio veliki broj izlagača. Oni su iskoristili lepo vreme da sugrađanima pokažu ono što uzgajaju i sve svoje proizvode koji na poseban način dopunjuju proizvodnju cveća.

A25A1299

Na poziv naše kompanije, ove godine su se odazvali “Carska bašta” iz Mužlje, rasadnici “Eden” i “Čistoća i zelenilo”, Srednja Poljoprivredna škola iz Zrenjanina, udruženje žena “Dositej”, Osnovna i srednja škola “9. maj” kao i samostalni proizvođači cveća i prateće opreme za hortikulturu.

A25A1288

Po rečima mnogih potrošača i posetilaca sajma, poseban kvalitet ove manifestacije činila je prilika da se na jednom mestu nabavi željeno cveće, ali i da se na kratko porazgovara sa stručnjacima iz raznih oblasti na temu odgajanja bilja, održavanja, sortiranja, aranžiranja… Svi učesnici ove manifestacije su uz svoje artikle imali priliku da daju savete potrošačima, podele promo materijale i ostvare nove kontakte. Na ovaj način, naša kompanija potrudila se da jednu običnu subotnju, prepodnevnu kupovinu pretvori u lep cvetni doživljaj.

Pročitajte još

Online_kolegijum_009

GRADONAČELNIK I NJEGOVI SARADNICI U KUĆNOJ IZOLACIJI

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegovi saradnici, zamenik Saša Santovac i pomoćnicu Duško Radišić, SimonSalapura ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>