05. 03. 2021.
Home / Ostali sportovi / Prvenstvo Balkana
fajteri

Prvenstvo Balkana

13.-14. maja u Rumi održano je Prvenstvo Balkana u savateu za juniore i seniore.

Na ovom takmičenju učestvovalo je stotinu takmičara iz sedam zemalja. Reprezentativci i sportisti Savate kluba “Banat” osvojili su tri odličja u seniorskoj konkurenciji. Goran Sučević osvojio je prvo mesto u kategoriji do 80 kg u disciplini kombat savate, Nemanja Grujić osvojio je prvo mesto u kategoriji do 75 kg u disciplini lajt savate, Stefan Janjatov osvojio je drugo mesto u kategoriji do 75 kg u disciplini kombat savate.

Trener reprezentacije i zrenjaninskog kluba Slobodan Popov zadovoljan je postignutim rezultatima, posebno borbenošću Nemanje Grujića koji se nakon tri godine vratio takmičenju i ubedljivo savladao svoje protivnike. U ovoj godini grad nam nije uplatio niti jedan dinar od obećanih mizernih 150.000 dinara za 2017. godinu. Naše rezultate poklanjamo vernim građanima Zrenjanina, koji su nam uvek bili najveća podrška.

U narednom periodu sledi nam nastavak priprema za svetsko prvenstvo koje će biti održano od 22. do 24. juna u Varaždinu.

Pročitajte još

received_2734156066835239

BRONZA ZA DUNJU

Mladi karatisti Zadrugara iz Lazareva, započeli su novu sezonu, sjajnim nastupom na međunarodnom turniru “TK-a ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>