17. 09. 2019.
Home / Kultura i život oko nas / Još jedna uspešna “Korpa solidarnosti”
IMG_7073

Još jedna uspešna “Korpa solidarnosti”

Tradicionalna “Korpa solidarnosti” organizovana je po dvanaesti put u subotu, 15. aprila u objektu “Total” u Zrenjaninu. Ovu humanu akciju i ovog puta zajedničkim snagama organizovala je naša kompanija u saradnji sa Rotaract klubom iz Zrenjanina.

IMG_7059

Proizvodi koji su prikupljeni tokom akcije namenjeni su socijalno ugroženim porodicama sa teritorije Grada Zrenjanina koje školuju najveći broj dece. Naši potrošači prikupili su veliki broj artikala, verovatno najviše od početka sprovođenja “Korpe solidarnosti”. Takođe, raduje podatak da se sve više kupaca uključuje u ovu aktivnost što je dobar znak da su dobra namera i želja za pomoć drugim ljudima, koji su u teškoj socijalnoj situaciji, izuzetna.

IMG_7084

Kompanija GOMEX je u međuvremenu pored partnerskog uspostavila i prijateljski odnos sa zrenjaninskim Rotaract klubom. Tokom svih prethodnih akcija “Korpa solidarnosti” naša kompanija bila je najveći donator. Ovogodišnja donacija sastojala se najviše u osnovnim životnim namirnicama poput brašna, šećera, ulja, soli, ali i sredstava za ličnu higijenu.

Humanitarna akcija “Korpa solidarnosti” organizuje se dva puta godišnje u saradnji sa zrenjaninskim Rotaract klubom, tokom proleća i pred novogodišnje praznike u objektu “Total” u Zrenjaninu.

Pročitajte još

Delegacija Republike Srbije na štandu

Šansa za nova ulaganja – sajam investicija i trgovine u Kini -CIFIT

Predstavnici Specijalne bolnice za rehabliaciju “Rusanda” ostvarili su značajnekontakte na sajmu investicija koji se održao ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>