05. 04. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Podrška Uskršnjem festivalu
IMG_7187

Podrška Uskršnjem festivalu

U organizaciji zrenjaninske igraonice “Moj mali svet” i dečijeg dućana “Ogi” na Trgu slobode u Zrenjaninu održan je treći po redu festival za decu pod nazivom “Uskršnje jaje”. Generalni pokrovitelj je, kao i prethodnih godina, bila kompanija GOMEX.

Izuzetan odziv dece i roditelja gotovo pola sata pre početka bio je dobar pokazatelj da će “Uskršnje jaje 3″ biti događaj o kojem će se pričati. Za male drugare organizatori su pripremili niz zanimljivih igrica, pažljivo biranih u skladu sa starosnom dobi takmičara. Bilo je tu trke u džakovima, nošenja jajeta u kašici… Svaki učesnik igara bio je nagrađen prigodnim paketima GOMEX-a i drugih partnera koji su učestvovali u organizaciji ovog dešavanja. Naravno, plasmani su bili u potpuno drugom planu, jer je cilj pre svega bilo druženje, igra i zabava.

IMG_7256

Mali umetnici imali su prilike da pokažu svoja crtačka umeća u likovnoj radionici, a naša kompanija potrudila se da za svakog učesnika likovne radionice obezbedi osveženje i poklončić. Budući slikari zauzvrat su GOMEX-u darovali njihove radove koji su nastali tokom trajanja “Uskršnjeg jajeta 3″. Podršku ovom događaju pružili su i članovi zrenjaninskih sportskih i plesnih klubova, koji su prisutnim mališanima i njihovim roditeljima pokazali čime se bave na treninzima i probama. Posetioci su bili u prilici i da se bolje upoznaju sa aktivnostima NURDOR-a, nacionalnog udruženja koje okuplja roditelje dece obolele od raka.

Na kraju, organizatori i predstavnici kompanije GOMEX sa zadovoljstvom su konstatovali da je ovako dobar odziv dece i njihovih roditelja na festivalu “Uskršnje jaje 3″ motiv više da sledeće godine ovaj događaj bude još bolji i sadržajniji.

Pročitajte još

Online_kolegijum_009

GRADONAČELNIK I NJEGOVI SARADNICI U KUĆNOJ IZOLACIJI

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegovi saradnici, zamenik Saša Santovac i pomoćnicu Duško Radišić, SimonSalapura ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>