15. 02. 2019.
Home / Košarka / ČESTITKA KOŠARKAŠIMA ZVEZDE IZ ZLATNE KRIGLE
17888175_10210994723043169_1431885594_n

ČESTITKA KOŠARKAŠIMA ZVEZDE IZ ZLATNE KRIGLE

Popularna zrenjaninska pivnica Zlatna krigla tokom sezone bila je stecište brojnih ljubitelja košarke i navijača Crvene zvezde, koji su uz kvalitetno pivo najpoznatijih svetskih pivskih brendova, pratili utakmice Evrolige, ali i ABA lige i Kupa Radivoja Koraća.

– Čestitke Zvezdi za treći uzastopni šampionski prsten ABA lige…I večeras je pivnica bila puna, atmosfera sjajna i nama je izuzetno drago što se taj sportski impuls prepoznaje i dovodi u vezu sa našom idejom poslovanja, a ona je definisana upravo uz sport i sve sportske aktivnosti – uglas ističu Bojan Kesić i Rade Lazić.

Vrlo često, naročito tokom sezone, posle napornih treninga, gosti pivnice Zlatna krigla bili su i košarkaši Proletera, koji su ove sezone takođe ostvarili lep uspeh i osvojili treće mesto u Drugoj muškoj košarkaškoj ligi.

fotografija sa zvanične FB stranice KK Crvena zvezda

– Tako se nekako namestilo, naročito u Evroligi, Zvezda je mlela svoje protivnike četvrtkom i petkom, nama je ugodno bilo u Krigli uz tv prenose, a onda smo subotom i mi naše protivnike pobeđivali.Košarkaški performans ili da ga tako nazovem trojstvo, Zvezda, Krigla i mi, košarkaši Proletera, iz nedelje u nedelju prenosilo se u pozitivnom smislu i svima je bilo lepo. Naravno u svoje i u ime mojih saigrača iz ekipe, pridružio bih se čestitkama košarkašima Crvene zvezde na osvajanju ABA lige, sjajna sezona za njih, ali bih iskoristio priliku da se zahvalim našim navijačima i ljubiteljima košarke u Zrenjaninu i okolini, koji su tokom ove sezone prepoznali novi impuls i energiju i bili nam podrška na utakmicama u Kristalnoj dvorani – istakao je kapiten Proletera, Nemanja Subotić.

Pročitajte još

IMG_20190129_170518

VEČERAS SVI NA KOŠARKU… IGRA PROLETER

Utakmica Proleter – Zemun igra se večeras od 19.30 časova u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>