03. 03. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / GOMEX preselio objekat u Crepaji u veći prostor
crepaja 6

GOMEX preselio objekat u Crepaji u veći prostor

Otvaranjem renoviranog i asortimanski znatno ojačanog maloprodajnog objekta u Crepaji nadomak Kovačice, naša kompanija nastavila je sa projektom uređivanja prodavnica na teritoriji na kojoj poslujemo.

Objekat u Crepaji izmešten je sa stare adrese na novu i sada se nalazi na Trgu oslobođenja u centru, a kupci na platou ispred radnje mogu da koriste deset parking mesta za svoje automobile.

Novi maloprodajni objekat “Crepaja 1″ raspolaže sa 216 m2 prodajnog prostora i sa dve kase najsavremenije generacije. U ovom objektu zaposleno je 12 kolega i koleginica, a radno vreme je svakog radnog dana i subotom od 07 do 21h, dok nedeljom radi od 07 do 13h. MPO “Crepaja 1″ je supereta asortimanske kategorije A i naši potrošači mogu uživati u kupovini preko 4000 različitih artikala.

crepaja 3

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO “Crepaja 1″ deliti slično iskustvo.

Pročitajte još

PSX_20210302_143137

U Kulturnom centru Zrenjanina ciklus “Filmska lektira”

CIKLUS „FILMSKA LEKTIRA“ – Mala sala Kulturnog centra – Svake srede i četvrtka od 19h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>