20. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / FED kup Srbija – Australija: poziv za volontere
foto: Davis, Fed Cup & Serbia open volonteri/praktikanti
foto: Davis, Fed Cup & Serbia open volonteri/praktikanti

FED kup Srbija – Australija: poziv za volontere

ešto više od dve nedelje preostalo je do teniskog meča plej-ofa svetske grupe FED kupa Srbija – Australija, u Zrenjaninu, u “Kristalnoj dvorani”, 22-23. aprila.

Teniski savez Srbije poziva one koji žele da postanu deo ovog događaja, da se prijave za volontiranje popunjavanjem aplikacije:
http://prijava.rs/TSS/volonteri.php

Na datom linku nalaze se sve potrebne informacije vezane za rokove i način prijave i komunikaciju.

Volontiranje na tenisu realizovaće se u okviru sledećih sektora: logistika; press; spectator service i protokol. Period angažovanja volontera je od 17. do 24. aprila za sektore press i logistika, a 22. i 23. april za sektore protokol i spectator service.

Poziv je upućen svim zainteresovanim, ali s obzirom da prevoz i smeštaj za volontere van Zrenjanina nije obezbeđen, sigurno je da je primamljiviji upravo za Zrenjanince, a posebno one koji već imaju određenog iskustva na sličnim poslovima.

Pročitajte još

raketni-modelari-1

Na glavnom gradskom trgu večeras je svečano otvoren Evropski šampionat za raketne modelare – učestvuje blizu dve stotine takmičara iz dvanaest zemalja

Defileom učesnika iz dvanaest zemalja, među kojima i Srbije, i prigodnim programom na glavnom gradskom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>