12. 07. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Novi PerSu market u Kuli
DSCN0017

Novi PerSu market u Kuli

Od četvrtka 30.03. meštani Kule su bogatiji za još jednog SuPer komšiju, koji se nalazi na adresi Stevana Doronjskog 15a. Na 100 m2 prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu, po više nego pristupačnim cenama.

Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca.

DSCN0024

Iz ponude posebno izdvajamo odeljenje uvek svežeg voća i povrća po veoma povoljnim cenama, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, koji su idealni za spremanje ukusnog porodičnog doručka.

DSCN0103

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Tako su prva tri potrošača na poklon dobila PerSu paket, dok je prvih dvadeset potrošača nagrađeno poklon paketima brendova Belkino i Delikato. I tu nije kraj poklonima, svaki potrošač je po izlasku iz novootvorenog objekta uz fiskalni račun, dobio simboličan poklon u znak zahvalnosti na pruženoj podršci.

DSCN0070

Na ulazu u novi PerSu market potrošači su u znak dobrodošlice dobijali jabuku, dok su po izlasku iz objekta mogli da se posluže kafom i kolačićima, ili pak da probaju sveže pečen roštilj. Za dobru atmosferu i SuPer zabavu bio je zadužen DJ, što je doprinelo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

DSCN0022

Ukoliko živite u Kuli ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom gradu, PerSu marketi Vas da ih posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine.

Pročitajte još

10-46-19-Evropski grad sporta_evaluacija 3

ZRENJANIN KANDIDAT ZA EVROPSKU PRESTONICU SPORTA U 2021. GODINI

Putem video-linka, predstavnici Zrenjanina, predstavili su članovima komisije Evropske asocijacije prestonica i gradova sporta (ACES ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>