14. 08. 2018.
Home / Košarka / IDEMO U NOVI SAD…..
unnamed1

IDEMO U NOVI SAD…..

Košarkaši Proletera u nedelju 2. aprila u Novom Sadu igraju najvažniju utakmicu sezone u kojoj je pobeda imperativ, a protivnik je trenutno vodeća ekipa Vojvodine, koja će Zrenjanincima biti domaćin u maloj dvorani SPENS-a, u 20 časova.

Zbog velikog interesovanja ljubitelja košarke iz Zrenjanina i okoline, Košarkaški klub Proleter organizuje navijački autobus za sve zainteresovane koji žele da daju podršku Proleteru.

unnamed2

– Naravno da će nam podrška navijača biti potrebna i zato je lepo što se uprava kluba odlučila na ovakav potez.Interesovanje za utakmicu je veliko, mnogi će doći u sopstvenoj režiji u nedelju uveče na utakmicu, iz Beograda, Banovaca, Futoga, Zrenjanina… – naglasio je trener Proletera Slobodan Srezoski.

unnamed3

Do nedelje ima još vremena, a svi zainteresovani koji žele da zauzmu svoje mesto u navijačkom autobusu, na vreme će biti obavešteni o vremenu i polasku autobusa za Novi Sad, poruka je iz uprave kluba koji je zabeležio 11 uzastopnih pobeda u prvenstvu i u prvom delu sezone na svom parketu savldao Novosađane….

Pročitajte još

IMG_1232

KOŠARKAŠI PROLETERA POČELI PRIPREME ZA NOVU SEZONU…

Pakleno tropski uskovi u Kristalnoj dvorani nisu smetali košarkašima Proletera da na prvom treningu i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>