27. 09. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / VENERA U CENTRU GRADA
viber image8

VENERA U CENTRU GRADA

Kada samo pomislite Venera, asocijacija je jasna i prepoznatljiva, omiljena poslastičarnica, koja je oličenje grada Zrenjanina, Žitnog trga i uspešnog porodičnog posla koji se prenosi s generacije na generaciju.

A poslastičarnica Venera u Zrenjaninu postoji i neprekidno radi i napreduje u oblasti poslastičarstva od 1962. godine….

Nekada se nalazila tačno preko puta kultnog bioskopa Vojvodina, uz liminadu i sladoled i dobre filmove, odrastale su generacije i generacije, a od 1986. godine Venera se nalazi na mestu gde je i sada, u srcu Žitnog trga.

Od juče, ponedeljka 27. marta Venera je svoje vidike, vizije i dobre vibracije prenela i u strogi centar grada, glavnu pešačku zonu i sa sjajno uređenim modernim enterijerom i baštom u skladu ekskluzivnih svetskih poslastičarnica, novi je ukras gradskog korzoa i meka za ljubitelje kvalitetnog sladoleda, limunade koja je zaštitni Venerin znak još od davne 1962. godine, ali i ukusnih kolača, torti i ostalih slatkih poslastica.

Dugogodišnja tradicija i insistiranje na kvalitetu proizvoda, ljubaznost i susretljivost prema ljudima doveli su do vrhunskog nivoa u poslovanju, tako da je potpuno normalno da fanovi ukusnog sladoleda, ciljano, s namerom dolaze na porciju istog ili na hladnu limunadu koja je „ama baš uvek ista…“ sa drugog kraja grada.

Paleta raznovrsnih kolača i torti iz godine u godinu je sve šira i ponuda bogatija, sladoled i limunada se ne menjaju, uvek su istog kvaliteta.

Uz brzu uslugu obučenog osoblja, lepo uređenu letnju baštu, u poslastičarnici Venera u centru Zrenjanina, baš kao i u onoj na Žitnom trgu, uvek možete poručiti torte i kolače na veliko i slatkim čarolijama obogatiti svoje porodično ili poslovno slavlje, jubilej, rođendan…

Doživite slast nove Venere u centru Zrenjanina…

Pročitajte još

vece indijske kulture i duhovnosti

U Kulturnom centru Zrenjanina do 25. septembra film “Toma” – U subotu, 25. 9. od 18h Veče indijske kulture i duhovnosti –

O programima: FILM: “TOMA” – DO 25. SEPTEMBRA U KULTURNOM CENTRU ZRENJANINA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>