14. 08. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / TONA ZAMRZNUTIH PROIZVODA KOMPANIJE MAMMA S FOOD ZA MANASTIR VISOKI DEČANI
17618959_10210812149838953_843347116_n

TONA ZAMRZNUTIH PROIZVODA KOMPANIJE MAMMA S FOOD ZA MANASTIR VISOKI DEČANI

Uspešna zrenjaninska kompanija Mamma’s food , na čelu sa Miloradom Jeftićem po četvrti put šalje pomoć od hiljadu kilograma zamrznutih proizvoda u manastir Visoki Dečani na Kosovu i Metohiji.

Mirko Krlić, narodni poslanik i Duško Radišić, pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina, prilikom posete pogonima kompanije u Željezničkoj ulici broj 128, uručili su Miloradu Jeftiću specijalnu zahvalnicu sa Kosova.

– Kompanija Mamma s food iz Zrenjanina oduvek je znala da prepozna prave vrednosti i značaj humanitarnog delovanja koje budi osećaj zadovoljstva i sreće što na svetu ima dobrih i plemenitih ljudi – naglasio je Duško Radišić, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, ne skrivajući svoje zadovoljstvo što je imao priliku da poseti i upozna rad kompanije koja je neprikosnoveni lider u pekarskoj industriji u regionu srednjeg Banata.

– Prilikom jedne, od mojih brojnih poseta manastiru Visoki Dečani, dobio sam na poklon nekoliko boca vina.Na prvi mah, bilo mi je malo neprijatno, mada greh je dar odbiti, ali vaspitan sam u duhu tradicije da se u manastir obično ide sa poklonom, a ne da se iz njega odlazi sa darovima.Mudri monarsi saopštili su mi tada uz blagoslov, veliku istinu „Ti daš meni, Bog ti to vrati“….Tu se u meni i rodila ideja da mog prijatelja i dobrog čoveka Miću Jeftića uključim u priču, koja na naše veliko zadovoljstvo traje…. – rekao je Mirko Krlić, narodni poslanik.

– Velika je čast i istovremeno zadovoljstvo dodirnuti visine i osetiti vaznesensku energiju Visokih Dečana, koji su naša vekovna svetinja.Dar naše kompanije je samo jedna kap u moru dobrih vibracija – dodao je Milorad Jeftić, ljubazni domaćin na današnjem svečanom skupu povodom uručenja pomenute donacije….

Pročitajte još

IMG-f3a874b3258a8da4ddf56242d6dd3115-V

WOLF & CO….ŠEŠIR MOJ…

Šešir moj, šešir moj na koso, nosio bi, al mi ne da moj poso… Bio ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>