01. 10. 2020.
Home / Ostali sportovi / PROLEĆNI POLUMARATON U KOVAČICI
17410401_10210744429545988_532447279_n

PROLEĆNI POLUMARATON U KOVAČICI

Uprkos snažnom vetru, koji je poprilično sprečavao učesnike u postizanju boljih rezultata, prvi polumaraton u Kovačici, ostavio je pozitivan utisak zbog dobre organizacije i velike želje i htenja ljubaznih domaćina iz sela naivne umetnosti, da svi koji su proteklog vikenda bili u Kovačici, kući ponesu pozitivne impresije lepog druženja i kvalitetnog trčanja.

Milan Delić, Dragan Marković, Nenad Vekić i ostali maratonci iz Zrenjanina, koji su učestvovali na prvom polumaratonu u Kovačici, kao i većina učesnika iz gotovo svih gradova Srbije, kući su se vratili zadovoljni i sa utiskom da je bilo zanimljivo i lepo biti učesnik manifestacije koja će ubuduće biti tradicionalna u mestu u kojem je najviše naivnih umetnika-slikara na svetu i gotovo svaka kuća ima bar po jednog umetnika koji je svoje radove javno izlagao.
– Vetar je malo pravio probleme, ali sve u svemu jako sam zadovoljan istrčao sam vreme 1:34:40 min, koje je znatno bolje u odnosu na dosadašnje rezultate i sigurno najava uspešne sezone, koja se nastavlja već za nekoliko nedelja, tačnije 9. aprila,kada je na redu maraton u Jagodini – naglasio je Milan Delić.

Pročitajte još

FB_IMG_1601360135119

ŽITIŠTANKA NA EKSTREMNOJ TRCI NA TARI

Sofija Stojančul, devojka iz Žitišta, uspešno se oprobala u tribalionu, avanturističkoj trci sa preprekama na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>