01. 12. 2020.
Home / Ostali sportovi / VATERPOLO SRBIJA – NEMAČKA OD 18 ČASOVA U ZRENJANINU
17270673_10210684764374396_594425071_n

VATERPOLO SRBIJA – NEMAČKA OD 18 ČASOVA U ZRENJANINU

Utakmica 5. Kola Svetske vaterpolo lige igra se večeras od 18 časova u Zrenjaninu, a svetski prvak, reprezentacija Srbije, branilac je i trofeja u Svetskoj ligi, sa velikim šansama da se i ove godine nađe na završnom turniru, koji će se održati od 20. do 25. juna.

U grupi sa Rumunijom, Nemačkom i Slovačkom, srpski delfini zabeležili su sve četiri pobede, a predstoje im još dve utakmice u domaćim bazenima, od kojih je jedna ova večerašnja protiv “pancera”. Najverovatnije bez lakše povređenog Filipa Filipovića

Sjajni srpski reprezentativac, Filip Filipović, zbog lakše povrede ruke, najverovatnije neće moći da pomogne svojim drugovima u utakmici sa Nemačkom, ali je naša selekcija i na prethodnim mečevima igrala uglavnom oslabljena, ali se to nije odrazilo na rezultate.

17270973_10210684643451373_2021145442_n

– Znam da nas u Zrenjaninu očekuje sjajna atmosfera i podrška navijača koji nemaju često priliku da uživo gledaju vrhunske vaterpolo utakmice.Naravno da u našem taboru nema nikakve euforije, moramo da budemo oprezni, jer zanimljiv je podatak da sam konkretno ja igrajući za reprezentaciju u Srbiji, izgubio samo jednu utakmicu i to upravo od Nemačke, pre šest godina u Kruševcu – istakao je Andrija Prlainović i dodao:

– Pobeda u večerašnjoj utakmici je svakako imperative, jer bi nas približila plasmanu na završni turnir Svetske lige kojim bismo obezbedili dobre pripreme pred krunu sezone, a to je Svetsko prvenstvo u Budimpešti. Lepo je da smo skoro svi tu i siguran sam da ćemo u Zrenjaninu uživati u sjajnoj atmosferi i prikazati dobru igru i bez povređenog Filipa Filipovića – zaključio je Prlainović.

Pročitajte još

unnamed

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Ultramaratonsko trčanje, dobrodošli u svet u kom žene prestižu muškarce. Ultratrkačice su brže od ultratrkača ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>