19. 08. 2019.
Home / Košarka / CVET SA ŽELJOM DA USKORO BUDU SUPERLIGAŠKI DŽET SET
17198124_10210633647096496_28555889_n

CVET SA ŽELJOM DA USKORO BUDU SUPERLIGAŠKI DŽET SET

Košarkašice Proletera 023, koje vredno treniraju i pripremaju se za početak plej ofa, takođe su bile prijatno iznenađene gestom trenera Marka Marinkova i ostalih članova uprave kluba koji pripadaju jačem polu.Svaka od košarkašica dobila je po cvet sa željom da prođu plej of i plasiraju se među superligaški džet set.

– Ovo je samo mali znak pažnje…Kako rade i treniraju i kako su do sada igrale, zaslužile su mnogo više, ali otom potom, očekuje nas još puno posla, rada i treninga, kako bi ostvarili svoj cilj a to je plasman u žensku košarkašku Super ligu – naglasio je Marko Marinkov, trener košarkašica Proletera 023.

Poput odbojkašica MD Zrenjanin, i košarkašice koje su u istom večernjem terminu imale trening u renoviranom Medisonu, iskoristile su priliku i napravile zajedničku fotku, sa simboličnim ali dragim poklonom za 8. mart….

Pročitajte još

Zrenjanin - Džeri Kinez iz Pekinga foto B.Grujić

DŽERI IZ PEKINGA GOST ZRENJANINA

Devetnaestogodišnji Kinez iz Pekinka, Džeri Vu Jučen, dvadesetak dana je po preporuci svog trenera na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>