14. 07. 2020.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI PROLETERA U BOLJEVCU NA ŠOLJICI RTANJSKOG ČAJA
DSC_0915

KOŠARKAŠI PROLETERA U BOLJEVCU NA ŠOLJICI RTANJSKOG ČAJA

Ekspedicija Proletera, danas u podne kreće na put, u Boljevac gde ih večeras od 18 časova na svom parketu dočekuje ekipa Rtnja.

– Ni malo lako gostovanje, bez obzira što smo favoriti u ovom meču.Put je dug, a igračima sam na sastanku rekao da opuštanja po sistemu „lako ćemo“ nema i da uz maksimalnu ozbiljnost i respekt protivnika možemo do cilja, a to je osma pobeda u nizu.Niko naravno nije lako i bez ekstra napora došao do bodova u Boljevcu i zbog toga sam naložio maksimalnu ozbiljnost pre svega – istakao je trener Zrenjaninaca, Slobodan Srezoski.

– Iskusna smo ekipa u dobroj formi, što se najlepše videlo prošle nedelje u derbiju sa Zlatiborom.Utakmica sa Rtnjem je nešto sasvim drugačije i novo, iskušenje koje moramo shvatiti ozbiljno i bez ideje da smo unapred upisali osmu uzastopnu pobedu u prvenstvu – dopunio je svog trenera, Slobodan Lalić.

Pročitajte još

Screenshot_20200714_173237_com.facebook.katana

BASKET FRIENDS ZLAJE JOVANOVIĆA

BASKET FRIENDS – INDIVIDUAL WORKOUT PROGRAM Početak jedne priče koja će trajati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>