03. 07. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / GOMEX na Festivalu ljubavi i vina u Subotici
SUBOTICAcom_14Feb2017_GradskakucaVelikavecnica_1155247

GOMEX na Festivalu ljubavi i vina u Subotici

U Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici održan je tradicionalni, šesnaesti po redu “Festival ljubavi i vina”, koji je ove godine okupio više od stotinu izvođača i mnogobrojnu publiku. Kao zvezda večeri nastupila je legendarna pevačica šlagera Beti Đorđević.

Ovogodišnji generalni pokrovitelj Festivala bila je kompanija GOMEX. Naša kompanija predstavila se i vinom “Šešir nakrivi”, robnom markom vina kojom se ponosimo. Gosti i učesnici Festivala su, nakon degustacije, imali samo reči hvale za “Šešir nakrivi”, dok su subotički enolozi dali vrlo visoke ocene našem vinu.

Kao uvertira u ovogodišnji festival, koji se tradicionalno održava na Svetog Trifuna i Svetog Valentina, u Vestibilu Gradske kuće otvorena je retrospektivna izložba fotografija “Naših prvih 15 festivala”. Reč je o radovima subotičkih fotografa koji su obeležili minule festivale.

Uz već poznate pevače mnogi mladi talenti koji su nastupili na ovom Festivalu su u međuvremenu postali zvezde, a to su Dušan Svilar, Saša Babić, Mirna Radulović… Nastupili su horovi “Veselice”, “Adađo”, Ženski omladinski hor Maćaša Murenjija, Robert Đivanović, tamburaši Josipa Mataka i mnogi drugi, koje publika voli i ceni.

Svojom čuvenom pesmom “Počnimo ljubav ispočetka” pečat na ovogodišnji festival stavila je Beti Đorđević.

SUBOTICAcom_14Feb2017_GradskakucaVelikavecnica_1155315

Pročitajte još

viber_image_2022-07-02_12-04-38-232

WOLF & CO UZ VRELO LETO I DIVNE BALONE

Uživajte sa nama u carstvu šarenih balona i bogatom asortimanu novih kolekcija…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>