04. 10. 2023.
IMG_3289

Ram za dvoje

U utorak, 14. februara, svi su, barem u jednom trenutku, pomislili na njima dragu osobu, bilo da je to dečko, devojka, supruga, suprug, mama, tata, brat, sestra, drug, drugarica… i poželeli da im na Dan zaljubljenih kažu koliko su im važni i bitni.

Kompanija GOMEX ponovo je jedinstvenom i originalnom akcijom u centru Zrenjanina “priskočila u pomoć” svima koji su želeli da ovogodišnji Dan zaljubljenih dugo pamte.

U tu svrhu, kreativni tim naše kompanije osmislio je specijalni “Ram za dvoje” i pružio priliku sugrađanima koji su šetali centrom Zrenjanina da potpuno besplatno dobiju fotografije sa njima dragim osobama.

Kao što smo i očekivali, broj zainteresovanih za slikanje u “Ramu za dvoje” bio je ogroman, a posebno smo ponosni na pohvale i lepe reči upućene kompaniji GOMEX povodom ove akcije.

Fotografisanje je od prvog do poslednjeg trenutka prošlo u dobrom raspoloženju i smehu, kao što i treba da bude na Dan zaljubljenih…

Pročitajte još

elektronska - oktobar 2023.

Mesečni program Kulturnog centra Zrenjanina – Oktobar 2023.

– U toku oktobra Kulturni centar je u znaku arhitekture organizacijom dva programa koja su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>