21. 10. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Sajt Kasica Brojalica među Top 50 sajtova
IMG_2999

Sajt Kasica Brojalica među Top 50 sajtova

Jubilarni, dvadeseti put, dodeljene su nagrade “PC Press Top 50″ najboljim online “nastupima” u Srbiji.

Ponosni smo što je jedan od laureata nagrade “PC Press Top 50″ u kategoriji “eMarket” upravo veb sajt našeg lojalti programa www.kasicabrojalica.rs. Ovo značajno IT priznanje predstavlja još jednu potvrdu o rešenosti GOMEX-a i celokupnog tima koji stoji iza našeg lojalti programa da kupci u našim objektima pazare lakše i jednostavnije.

Obrazlažući odluku žirija da veb sajtu www.kasicabrojalica.rs dodeli nagradu “PC Press Top 50″, Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa “PC”, istakao je da nije u pitanju online kupovina, ali jeste sjajna online ušteda. Nekad je dobra ideja presudna za uspeh, a naša kompanija osmislila je jedinstven način da obezbedi pravo uživanje u kupovini.

– Umesto da besomučno jurite akcije i popuste, na sajtovima GOMEX-a pomoću našeg veb servisa www.kasicabrojalica.rs jednostavno aktivirate opciju “Selektor popusta” i sami izaberete baš onih 10 proizvoda za koje želite popust. Popust važi ceo mesec, a uz pomoć kartice koju dobija svaki korisnik ostvarićete i mnoge druge popuste u GOMEX-ovom prodajnom lancu. Ovo je jedinstveni projekat u Srbiji i po prvi put se ovako nešto nudi kupcima u maloprodaji – objasnio je Ristanović.

PC Press 2016

U ime kompanije GOMEX, nagradu “PC Press Top 50″ u kategoriji “eMarketa” primio je izvršni direktor za kontroling Bojan Ivetić.

Ovu prestižnu IT nagradu već dve decenije dodeljuje ugledni srpski informatički časopis “PC Press”. Tokom 2016. uspeh je zabeležilo malo više mobilnih aplikacija i nastupa na društvenim mrežama nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Nagrade najboljima uručene su u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a događaj je otvorio Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.

IMG_2953

Pročitajte još

FB_IMG_1603217889120

AUTO ŠKOLA ABC

Zahvaljujući našoj dostupnosti i spremnosti da Vam uvek izađemo u susret, ubeđeni smo da ćete ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>