03. 06. 2020.
Home / Fudbal / „DIJANA VOLIM TE“
16559318_10210371747989182_591634013_n

„DIJANA VOLIM TE“

Lazar Rosić fudbaler Brage postigao gol za izjednačenje protiv Estorila i direktno u tv kameru poslao poruku

Najlepši poklon uoči Dana zaljubljenih, na samo sebi svojstven način, uputio je mladi fudbaler portugalske Brage, svojoj devojci Dijani.

Nakon što je postigao efektan gol glavom za izjednačenje 1:1 protiv Estorila, fudbaler Brage u transu, proslavljajući važan pogodak, otrčao je do tv kamere iza gola, prstima napravio srce i jasno poslao poruku svojoj devojci Dijani.

Ljubav dvoje mladih i zaljubljenih, Dijane i Lazara, iz dana u dan je sve veća, a talentovani fudbaler, nekadašnji igrač novosadske Vojvodine, uvek je spreman na iznenađenja i lepe poruke izabranici svog srca.

– Naravno da postoji mnogo načina da se iskaže svoje emotivno stanje i zaljubljenost, ali kada postignem gol, želim da na specifičan način pokažem kome sam ga posvetio, a uvek je na prvom mestu Dijana – šeretski je prokomentarisao Lazar Rosić

Šarmatna i lepa Dijana, sa druge strane ne skriva zadovoljstvo što Lazar sve čini kako bi svaki njihov zajednički trenutak imao poseban smisao….

Pročitajte još

asmir_kajevic1

Intervju sa Asmirom Kajevićem, najava meča četvrtfinala Kupa protiv Radničkog

Kad je žreb za četvrtfinale Kupa Srbije spojio Čukarički i Radnički iz Niša, jasno je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>