21. 10. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / GOMEX na Danima Svetosavlja u Feketiću
IMG_2543

GOMEX na Danima Svetosavlja u Feketiću

U opštini Mali Iđoš već treću godinu zaredom održava se manifestacija “Dani svetosavlja”, a centralno veče održano je u subotu, 28. januara u Domu kulture u Feketiću. Po prvi put, ovom veoma značajnom i vrlo posećenom duhovnom i kultrunom događaju, priključila se i kompanija GOMEX kao generalni pokrovitelj.

Krajem prošle godine raspisan je likovni i literarni konkurs za učenike osnovnih škola u Malom Iđošu, Lovćencu i Feketiću o Svetom Savi, a najbolji su proglašeni upravo na završnoj večeri. Nagrade za male umetnike obezbedila je kompanija GOMEX, a uručio ih je Nedeljko Golušin, marketing menadžer.

IMG_2528

U obraćanju prisutnima, Golušin se zahvalio organizatorima što su u kompaniji GOMEX prepoznali kvalitetnog partnera za organizaciju ovako lepog događaja, ali i upoznao prisutne sa bogatom podrškom koju naša kompanija pruža u domenu kulture i očuvanja etno nasleđa. U prigodnom programu nastupili su članovi KUD “Car Dušan Silni” iz Feketića, kao i članovi Dramske sekcije istoimenog društva. Uz njih, publici su se predstavila i kulturno-umetnička društva iz Lovćenca, Srbobrana i Malog Iđoša, kao i ženski hor “Mironosice” iz Subotice.

Školska slava je svečano proslavljena i u Osnovnoj školi “Dositej Obradović” u Farkaždinu. Za tu priliku, đaci nižih razreda pripremili su prigodne recitacije, koje su govorili nakon završetka liturgije u seoskom hramu. Nakon toga, usledila je priredba u školskim prostorijama, a svoj doprinos obeležavanju ovog značajnog praznika dala je i kompanija GOMEX.

Pročitajte još

FB_IMG_1603217889120

AUTO ŠKOLA ABC

Zahvaljujući našoj dostupnosti i spremnosti da Vam uvek izađemo u susret, ubeđeni smo da ćete ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>