20. 01. 2021.
Home / Košarka / PREDRAG DANILOVIĆ PREDSEDNIK KSS U POSETI ZRENJANINU
IMG_7391

PREDRAG DANILOVIĆ PREDSEDNIK KSS U POSETI ZRENJANINU

Nedavno izabrani predsednik Košarkaškog Saveza Srbije, Predrag Danilović, bio je danas gost grada Zrenjanina i osim prijema kod gradonačelnika Čedomira Janjića u Gradskoj kući i press konferencije u Multimedijalnoj Sali, posetio je Kristalnu dvoranu i halu Medison, u kojoj se odvijaju završni radovi na kompletnoj njenoj rekonstrukciji.

IMG_7367

Nije slučajno što sam odabrao baš Zrenjanin za prvi grad u Vojvodini koju ću posetiti, Zrenjanin je decenijama unazad grad sporta i grad košarke, sporta kojim sam se i sam bavio. Nova Kristalna dvorana, kako sam se uverio pruža zaista sve maksimalne uslove za organizovanje velikih utakmica, a Medison kada bude kompletno rekonstruisan predstavljaće modernu trenažnu halu u kojoj će istovremeno moći da trenira više ekipa, što je naravno raj za mlade sportiste, koji nemaju baš ovakve uslove u svim gradovima. Izuzetno sam srećan i zadovoljan što sam danas među prijateljima i što ovaj topao doček i prijem kod gradonačelnika otvora neke nove vidike za saradnju – naglasio je nekadašnji trofejni košarkaški reprezentativac i novoizabrani predsednik KSS, Predrag Danilović.

unnamed2

Osim gradonačelnika Zrenjanina, Čedomira Janjića, koji je takođe istakao veliku čast što je danas imao priliku da ugosti gospodina Danilovića, nominalni domaćin bio je i takođe Zrenjaninac, Darko Karan, predsednik Košarkaškog Saveza Vojvodine.

unnamed4

Prilikom obilaska Kristalne dvorane i hale Medison, Predraga Danilovića pozdravili su i Bojan Mijatov, direktor Javne ustanoce Sporrtski objekti, kao i proslavljeni rukometni reprezentativac Momir Rnić, direktor Kristalne dvorane, zatim predsednik Košarkaškog kluba Proleter, Petko Popović i veliki broj novinara….

Pročitajte još

IMG_20210116_224334_861

SVETAC PLESAO NA SNEGU…

Sveti Đorđe – Vrbas 80 : 57 ( 23:11, 13:9, 20:18, 25:19 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>