27. 03. 2023.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI PROLETERA U SUBOTU NASTAVLJAJU BITKU ZA BODOVE
najava-4

KOŠARKAŠI PROLETERA U SUBOTU NASTAVLJAJU BITKU ZA BODOVE

Novogodišnje i božićne praznike košarkaši Proletera proveli su uglavnom radno, uz samo nekoliko slobodnih dana.

Izabranici trenera Slobodana Srezoskog, već u subotu 14. januara nastavljaju bitku za bodove u prvenstvu Druge muške košarkaške lige, a večeras ( utorak 10. januar u 20 časova) u sali zrenjaninske Gimnazije, odigraće kontrolnu utakmicu sa ekipom Beka iz Padinske skele.

– Obzirom da je Kristalna dvorana zbog održavanja tradicionalnog zimskog turnira u malom fudbalu, zauzeta, dovijamo se i snalazimo kako znamo i umemo. Treniramo u zrenjaninskoj Gimnaziji, u planu smo imali odigravanje dve prijateljske utakmice, ali nismo uspeli da pronađemo adekvatnog protivnika iz okoline, jer većina ekipa još nije počela pripreme za nastavak prvenstvenih okršaja, a i debeli minus i loši vremenski uslovi učinili su svoje, pa smo eto zahvalni sportskim prijateljima iz ekipe Beko, koje ćemo večeras ugostiti u sali Gimnazije u Zrenjaninu.Odradili smo nekoliko odličnih treninga i moram da istaknem da sam veoma zadovoljan, što su igrači maksimalno ozbiljno shvatili sve svoje obaveze i bez obzira na praznike, profesionalno se odnosili i maksimalno radili na svakom treningu.Nadam se da će dobar rad, biti materijalizovan već u subotu, kad ćemo u nastavku prvenstva, ugostiti ekipu Pirota i nadam se uspeti da im se revanširamo za poraz u prvom kolu u Pirotu – naglasio je prvi stručnjak Zrenjaninaca, Slobodan Srezoski.

najava-2

Košarkaši Proletera po izuzetno teškim vremenskim uslovima, snegu i poledici, putovali su iz Starih Banovaca, Žablja, Beograda, svakodnevno na treninge, Slobodan Lalić imao je manju saobraćajnu nezgodu, na sreću bez težih posledica….

– Tako je to kada se putuje po zimskim uslovima, to veče kada sam iz Beograda dolazio na trening, u jednoj ulici u Zrenjaninu, da ne bih udario u automobil ispred sebe, koji je naglo kočio, okrenuo sam volan i isklizao sa puta i tom prilikom udario u zaštitnu ogradu i dobro izlupao svoj automobil, ali na sreću niko nije povređen – rekao je Slobodan Lalić, koji je i pored svih pomenutih nedaća i materijalne štete koju je pretrpeo, kao pravi profesionalac maksimalno odradio trening….

– Svesni smo činjenice i ja i moji drugovi iz ekipe, da samo dobrim treningom, možemo održati formu koju smo dostigli u prvenstvenim okršajima, jer želimo da i u nastavku prvenstva pobedama radujemo naše navijače – dodao je sjajni strelac, Slobodan Lalić.

najava-1

Pročitajte još

image_6483441 (3)

SVETAC PROTIV TOPOLE UHVATIO RITAM I PRAVI KOŠARKAŠKI BLUZ

Sveti Đorđe – Topola 82 : 50 ( 23:21, 22:9, 16:9, 21:11 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>