20. 11. 2019.
Home / Košarka / NEMANJA SUBOTIĆ: SREĆNA NOVA KOŠARKAŠKA 2017-ta GODINA
subanema-2

NEMANJA SUBOTIĆ: SREĆNA NOVA KOŠARKAŠKA 2017-ta GODINA

Kapiten zrenjaninskog Proletera, Nemanja Subotić, u ime košarkaša Proletera poželeo je svim ljubiteljima košarke sve najbolje u Novoj 2017. godini i da u miru i krugu porodice provedu predstojeće Božićne praznike.

– Za nas sportiste nema puno odmora, videli ste košarkaši Crvene zvezde trenirali su već 1. januara i sledećeg dana odigrali utakmicu sa Zadrom u okviru Aba lige, a mi smo sa treninzima nastavili trećeg dana u ovoj godini jer nas već 14. januara očekuje nastavak prvenstva i utakmica sa ekipom Pirota u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

subanema-3

Naravno da svim prijateljima sporta, košarke posebno, želim puno zdravlja i sreće i lepih, prijatnih trenutaka u Novoj godini.Ono što u svoje lično ime, i ime svojih saigrača iz Proletera, mogu da obećam da ćemo se truditi da im na terenu priuštimo što više lepih poteza, koševa, zakucavanja, asistencija i poteza koji košarku izdvajaju po lepoti od ostalih sportova – naglasio je kapiten košarkaša Proletera, Nemanja Subotić.

subanema-1

Pročitajte još

IMG_20191116_202154

KOŠARKAŠI PROLETERA DANAS NA CRVENOM KRSTU

Jedan od beogradskih hramova košarke, dvorana Radničkog na Crvenom krstu, biće danas poprište ljutog košarkaškog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>