03. 07. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / Grad otvorenog srca u Zrenjaninu
img_2010

Grad otvorenog srca u Zrenjaninu

Poslednjeg dana 2016. godine u centru Zrenjanina, na glavnom Gradskom trgu, održana je još jedna tradicionalna manifestacija “Grad otvorenog srca”.

Najmlađi Zrenjaninci napravili su najbolji uvod u novogodišnje veselje, a u tome su im pomagali Deda Mrazevi, klovnovi, animatori, muzičari… i kompanija GOMEX. Naša kompanija darivala je sve prisutne klince i klinceze prigodnim novogodišnjim paketićima koje su im delili brojni Deda Mrazevi. Uprkos temperaturi ispod nule, mnogi naši sugrađani odlučili su da sunčan dan provedu u centru grada i svojoj deci omoguće lepo druženje i zabavu u poslednjem danu 2016. godine. Organizatori programa – Grad Zrenjanin, Kulturni centar grada, Turistička organizacija grada zajedno sa našom kompanijom – potrudili su se da pripreme sadržajan program tokom kog su nastupili hor SuperNova plus bend, Haos animatori iz Novog Sada, a odigrana je i pozorišna predstava Centra za kreativno odrastanje CEKOM iz Zrenjanina – “U potrazi za Deda Mrazom”.

img_2016

Deda Mrazevi su kružili trgom u dva fijakera, iz kojih su delili deci paketiće, a fijakerima su se potom vozili i mališani. Mnogi od njih poželeli su i “novogodišnje šminkanje” i ukrašavanje lica, što su im takođe omogućili Haos animatori. U kasnim popodnevnim satima, mališani su se, zadovoljni i srećni, zajedno sa svojim roditeljima, uputili kućama na doček Nove godine.

img_2044

Pročitajte još

viber_image_2022-07-02_12-04-38-232

WOLF & CO UZ VRELO LETO I DIVNE BALONE

Uživajte sa nama u carstvu šarenih balona i bogatom asortimanu novih kolekcija…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>