24. 02. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Podela paketića zrenjaninskim vrtićima
vrtic2

Podela paketića zrenjaninskim vrtićima

Prigodnim novogodišnjim paketićima, naša kompanija obradovala je u ponedeljak, 26. decembra, dečake i devojčice iz gradskih vrtića u Zrenjaninu, a simbolična primopredaja džakova punih slatkiša i slaniša obavljena je u vrtiću “Leptirić”.

Kako to već obično biva, mališani nisu krili svoje oduševljenje pred punim džakovima sa logom GOMEX-a, a u njihovo ime zahvalile su nam se vaspitačice. Tokom boravka u vrtiću “Leptirić” u zrenjaninskom naselju “D-3″ saznali smo i da su skoro svi klinci i klinceze pisali pisma Deda Mrazu, a najviše su se tražili igračke za male majstore i male lekare, zatim lutke i plišani medvedići, a bilo je i “ozbiljnijih” zahteva poput mobilnih telefona i tablet uređaja.

Ova donacija kompanije GOMEX vrtićima u Zrenjaninu predstavlja nastavak veoma uspešne saradnje između naše kompanije i Predškolske ustanove, započete pre par godina. Saradnja je i tokom 2016. godine imala uzlaznu putanju, a predstavnici GOMEX-a i Predškolske ustanove saglasni su u oceni da će ova saradnja i tokom 2017. godine biti produbljivana i učvršćivana.

Pročitajte još

received_663394787800349

FESTIVAL IGRE ODUŠEVIO SVE PRISUTNE

Na prvom međunarodnom festivalu igre u zrenjaninskom Kulturnom centru, u besprekornoj organizaciji Nataše Papić i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>