05. 06. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Još jedna uspešna Korpa solidarnosti
img_1623

Još jedna uspešna Korpa solidarnosti

Tradicionalna “Korpa solidarnosti” organizovana je po jedanaesti put u subotu, 24. decembra u Supermarketu GOMEX “Total” u Zrenjaninu.

Ovu humanu akciju zajedničkim snagama organizovala je naša kompanija u saradnji sa Rotaract klubom iz Zrenjanina. Po prvi put “Korpa solidarnosti” je organizovana i u našim maloprodajnim objektima u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, kroz saradnju sa tamošnjim Rotaract klubovima, ali i u Supermarketu GOMEX “Total” u Šapcu uz podršku Udruženja “Humano srce Šapca”. Proizvodi koji su prikupljeni tokom akcije namenjeni su socijalno ugroženim porodicama koje školuju najveći broj dece. Naši potrošači u Zrenjaninu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu prikupili su veliki broj artikala, dosada najviše od početka sprovođenja “Korpe solidarnosti”.

Takođe, raduje podatak da se sve više kupaca uključuje u ovu aktivnost što je dobar znak da su dobra namera i želja za pomoć drugim ljudima, koji su u teškoj socijalnoj situaciji, izuzetna. Tokom svih prethodnih akcija “Korpa solidarnosti” naša kompanija bila je najveći donator. Ovogodišnja donacija sastojala se najviše u osnovnim životnim namirnicama poput brašna, šećera, ulja, soli, ali i sredstva za ličnu higijenu.

Tokom minulog vikenda, kompanija GOMEX omogućila je našim najmlađim potrošačima u zrenjaninskom i šabačkom “Total”-u besplatno fotografisanje sa najpopularnijim dedom na svetu – sa Deda Mrazom. Interesovanje klinaca i klinceza bilo je veliko, a naš Deda Mraz je sa svakim mališanom porazgovarao, saznao šta očekuje da pronađe ispod jelke i na kraju fotografisanja poklonio po slatkiš. Fotografije dece sa Deda Mrazom su potpuno besplatne i to je još jedan lep gest GOMEX-a na pragu novogodišnjih praznika.

Pročitajte još

Sporazum Sportski savezi ZR BG_1

Zrenjanin i Beograd zajednički u sportskim projektima – potpisan sporazum o saradnji sportskih saveza dva grada

U Gradskoj kući u Zrenjaninu danas su predsednik Sportskog saveza grada Beograda Dragan Tomašević i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>