04. 08. 2021.
Home / Ostali sportovi / „U POTRAZI ZA MALOM ZVEZDOM“ PRVI AUTORSKI MJUZIKL ZA DECU
mala-zvezda-3

„U POTRAZI ZA MALOM ZVEZDOM“ PRVI AUTORSKI MJUZIKL ZA DECU

Mala Kruna je izgubila svoju zvezdu i jako je tužna,seka Kata i čuvarka plaže Tijana kreću u potragu… nešto su načule da su je slonovi uzeli…

Ovo je naravno samo delić radnje zanimljivog i sadržajnog, prvog autorskog dečijeg mjuzikla, koji će pretpremijerno biti izveden u zrenjaninskom Kulturnom centru , u četvrtak 29. decembra od 16.30 časova.Ono što je zanimljivo i što treba posebno naglasiti je, da u mjuziklu „ U potrazi za malom zvezdom“ nastupaju deca uzrasta od 20 meseci do 12 godina!!!

mala-zvezda-2

– Biće to zaista pravi doživljaj!!! Ulaz je besplatan, a naravno da pozivamo sve ljubitelje muzike, plesa, glume i naravno decu… 29.12.2016 godine od 16:30 u Kulturnom centru na nasu pretpremijeru mjuzikla za decu…Očekujemo aplauze, dobre vibracije i lepu energiju – istakla je Nikoleta Vidaković, kostimograf u istorijskom mjuziklu za najmlađe.

Inače autor teksta i režiser mjuzikla je Robert Takarič, scenograf Blagovesta Vasileva, kostimografkinje su Nikoleta Vidaković i Gizela Marton, glumci su Katarina Terzin, Tijana Šakić, Kruna Dunđerski, a mjuzikl je realizovan u saradnji sa Plesnim klubom „Free Dance“ koji godinama unazad uspešno vodi Nikoleta Vidaković.

mala-zvezda-1

Pročitajte još

Prijem_Zura_Nemes_017

23 OLIMPIJSKA MEDALJA ZA ZRENJANIN

Bronza na Olimpijadi u Tokiju, za Zuraba Datunašvilija, rvača zrenjaninskog Proletera i reprezentativca Srbije u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>