26. 05. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / Podrška “Maštalištu”
img_0739

Podrška “Maštalištu”

U susret novogodišnjim praznicima, zrenjaninski Dečiji stvaralački centar “Maštalište” organizovao je “Kreativnu novogodišnju radionicu za decu” i druženje sa Deda Mrazom.

Ovaj sjajan događaj održan je u prostorijama Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” uz svesrdnu podršku i pomoć kompanije GOMEX. Nakon par uvodnih reči i svečanog otvaranja radionice, kreativni deo (pravljenje ukrasa Sneška Belića i Medvedića Mede sa poklončićem, jelkice i Deda Mraza) je bio zagravanje za nastavak koji je bio još bolji i zanimljiviji.

Usledio je filmić pod nazivom “Avanture Dobrog Vuka”, sastavljen od audio verzija dečjih pesama, nakon čega su se na sceni pojavili glumci (momci i devojke, učenici Ekonomsko-trgovinske škole “Jovan Trajković” iz Zrenjanina ) koji su izveli lepu i prigodnu predstavicu, dramatizaciju pesme Duška Radovića “Zamislite”, da bi na kraju svi učesnici radionice zajedno pozvali Deda Mraza sa kojim su se sjajno družili, nasmejali, a bogami i recitovali.

Naravno, svi dečaci i devojčice su bili dobri i obećali da će i naredne godine slušati svoje roditelje i biti marljivi u školi, pa je usledila podela paketića i fotografisanje.

Pročitajte još

Top Gan Maverik - prateca

U Kulturnom centru Zrenjanina bioskopske projekcije očekivanog filmskog hita – “Top Gan – Maverik”

BIOSKOPSKE PROJEKCIJE – Pretpremijera filma «Top Gan – Maverik» – sreda, 25. maj – Projekcije ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>