11. 07. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / PRAZNIČNE HORSKE ČAROLIJE NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI KONCERT HORSKOG FESTIVALA „SLOBODAN BURSAĆ″
unnamed

PRAZNIČNE HORSKE ČAROLIJE NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI KONCERT HORSKOG FESTIVALA „SLOBODAN BURSAĆ″

U velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 22. decembra od 19 časova biće održan humanitarni koncert „Praznične horske čarolije”.

U okviru programa će nastupiti:

– Gradski dečiji hor Kulturnog centra (dirigent Senka Milisavljević)
– Hor muzičke kreativne radionice „Kolegijum” i hor pripremnog razreda muzičke
škole „Josif Marinković” (dirigent Sanja Popović)
– Dečiji hor muzičkog centra „Supernova” (dirigent Marko Pejčić)
– Dečiji Hor „Prepodobni Rafailo Banatski” (dirigent Senka Milisavljević)

Tim povodom će, pre nastupa, biti emitovani promotivni spotovi svakog od horova koji nastupaju.
Ulaznica za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice, od kojih će biti napravljeni paketići koji će biti uručeni dečijem odeljenju gradske bolnice „Đorđe Joanović”. Prilikom dodele paketića će Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju, izvesti novogodišnju predstavu „Nova godina u potrazi za Deda Mrazom” za decu na odeljenju. Ovo će ujedno biti i prvi promotivni koncert za četvrti Horski festival „Slobodan Bursać”, koji će se održati 2017. godine.

Tom prilikom će u holu ispred velike sale Kulturnog centra Zrenjanina biti prikupljana i novčana sredstva za obnovu biste dirigenta Slobodana Bursaća u Aleji Velikana u Karađorđevom parku u Zrenjaninu.

Organizatori humanitarne akcije su KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa mladima iz Cekoma – Centra za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju.

Pročitajte još

IMG-12bf62473e8b1e5ec5d0f71bb141be46-V

WOLF & CO….JUTUTUNSKA JUHAHAHA…

U ovoj čorbi od vremena, ti budi šargarepa, ja ću biti zelen, držaćemo se za ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>