26. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / VIŠE OD 150 VEŽBAČA NA MANIFESTACIJI FITNESS DAY U ZRENjANINU
fitnes2-600x338

VIŠE OD 150 VEŽBAČA NA MANIFESTACIJI FITNESS DAY U ZRENjANINU

Druga po redu sportsko rekreativna manifestacija fitness day održana je u sali Medicinske škole u Zrenjaninu.

Naš prvenstveni cilj je rekreacija i zdrav život. Inicijativu su podržali fitness treneri iz Subotice, Sombora, Sente, Pančeva, Beograda i naravno Zrenjanina i svi smo danas tu na zajedničkoj misiji – kaže Sanja Milankov trener i organizator ovog događaja. Događaj su podržali Sportski savez za rekreaciju i fitness Srbije, Sportski savez Zrenjanina, Sportski savez za rekreaciju i fitnes Vojvodine i Kompanija Gomex.
MLADI SU VEĆINOM NEAKTIVNI I NEZANTERESOVANI ZA VEŽBANjE

Sanja Milankov govorila je za naš portal o tome koliko su mladi zainteresovani za bavljenje fizičkim aktivnostima bilo koje vrste. – Nažalost, moram da konstatujem da je veoma mali broj mladih koji se bave sportom ili rekreacijom. Jednostavno nisu zainteresovani, više su okrenuti nekom virtuelnom svetu ali neka to ostane moje lično mišlenje iz iskustva. Ima dosta većinom neopravdanih izgovora za nebavljenje sportom ali jednostavno ne žele da se pokrenu. Mali je broj istrajnih vežbača koji su do kraja posvećeni brizi o svom telu, kondiciji pa na kraju krajeva i zdravlju. Naš je cilj upravo da promovišemo i popularizujemo vežbanje, rekreaciju, zdravu ishranu i ono što kratko zovemo zdravim načinom života. Zato smo se danas i okupili u ovom broju u Medicinskoj školi da srednjoškolskoj populaciji pokažemo koliko je važno vežbati i biti u kondiciji – zaključila je Sanja Milankov.

Fitness day 2 izgledao je ovako.

izvor:

izvor:

http://sportsavezzr.rs/3188/vise-od-150-vezbaca-na-manifestaciji-fitness-day-u-zrenjaninu/

Pročitajte još

trs

Manje od mesec dana do 36. Beogradskog maratona – tvoje vesti sa trčanja

Još mesec dana do 36. Beogradskog maratona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>