20. 09. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Podrška drugom Fitness danu u Zrenjaninu
web-0008-tibor-arva-photography

Podrška drugom Fitness danu u Zrenjaninu

Ovogodišnji “Fitness day 2″ održan je 17. decembra u fiskulturnoj sali Medicinske škole u Zrenjaninu. Organizatori su pripremili bogat program koji je za cilj imao razvijanje kulture rekreacije i zdravog života.

Kao i prethodnog puta, i ove godine podršku ovom značajnom sportskom događaju za Zrenjanin pružila je i kompanija GOMEX.

Više od pet sati vežbalo se uz smenjivanje zumbe, pilatesa, kangoo treninga i sličnih fitness standarda. Uz bezmalo 150 zaljubljenika u rekreaciju, podršku drugom “Fitness day”-u pružili su i fitness treneri iz Subotice, Sombora, Sente, Pančeva, Beograda i naravno Zrenjanina.

Završnicu “Fitness day”-a obeležio je dolazak Deda Mraza i nagradna igra za sve učesnike, a najsrećniji je dobio mesec dana besplatnog vežbanja i rekreacije u jednom od zrenjaninskih fitness klubova.

Pročitajte još

kczr

Koncert Zrenjaninskog kamernog orkestra – sreda, 16. septembar –

Koncert Zrenjaninskog kamernog orkestra – sreda, 16. septembar –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>