26. 09. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / Novi objekat u Zrenjaninu
img_9165

Novi objekat u Zrenjaninu

Otvaranjem renoviranog i asortimanski znatno ojačanog maloprodajnog objekta u zrenjaninskom naselju Mužlja, naša kompanija nastavila je sa projektom uređivanja prodavnica na teritoriji Zrenjanina. Objekat u Mužlji izmešten je sa stare adrese na novu i sada se nalazi u ulici Hunjadi Janoša 30-34, a kupci na platou ispred radnje mogu da koriste deset parking mesta za svoje automobile.

img_9177

Svečanom presecanju vrpce i puštanju u rad MPO “Mužlja” prisustvovali su direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i tom prilikom konstatovano je da se saradnja između naše kompanije i lokalne samouprave nalazi na uzlaznoj putanji.

Novi maloprodajni objekat u Mužlji raspolaže sa 275 m2 prodajnog prostora i sa tri kase najsavremenije generacije. U ovom objektu zaposleno je 12 kolega i koleginica, a radno vreme je svakog dana i nedeljom od 06:30 do 22h. MPO “Mužlja” je supereta asortimanske kategorije A i naši potrošači mogu uživati u kupovini preko 4000 različitih artikala.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO “Mužlja” deliti slično iskustvo.

img_9196

Pročitajte još

tribina 27. 9. 2022.

U Kulturnom centru Zrenjanina razgovor o međunarodnoj filozofskoj razmeni – 27. 9. – 18h

TRIBINA – Razgovor o međunarodnoj filozofskoj razmeni „Minerva“ – Utorak, 27. septembar – 18 časova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>