24. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / SIMO SALAPURA NAJBOLJI GENERALNI SEKRETAR TERITORIJALNIH SPORTSKIH SAVEZA U SRBIJI
s-savez-salapura-nagrada-5

SIMO SALAPURA NAJBOLJI GENERALNI SEKRETAR TERITORIJALNIH SPORTSKIH SAVEZA U SRBIJI

U okiru 5. Međunarodnog sajma sporta u Beogradu čiji je ovogodišnji slogan “Sport je zakon”, održan je i 11. Nacionalni seminar Sportskog saveza Srbije.

Po tradiciji su izabrani i najbolji generalni sekretari nacionalnog granskog saveza i teritorijalnog sportskog saveza. Za najuspešnijeg generalnog sekretara teritorijalnih sportskih saveza u Srbiji izabran je Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

image-0-02-05-a9906b5e408b6789b2ed3659322f74254ec8c0844c18f934d5de08272076bb9e-v

Ovom prilikom Salapura je istakao: Svaka Nagrada je posebna ne neki način. Današnje priznanje je posebno značajno iz razloga što dolazi iz ruku ministra Udovičića a na predlog Sportskog saveza Srbije, krovne sportske organizacije.

Ovo za mene predstavlja čast i obavezu i dodatnu dužnost da nastavim rad na poboljšanju uslova za bavljenje sportom u našoj sredini. Naravno, ova Nagrada je i rezultat kontinuirane podrške i dobre saradnje sa Gradom Zrenjaninom, sportskim organizacijama i naravno stručnim službama i organima i telima Sportskog saveza Grada Zrenjanina. Za najboljeg generalnog sekretara Nacionalnih granskih saveza izabran je Milan Jelić iz Rvačkog saveza Srbije.

Inače, na 5. Međunarodnom sajmu sporta svoj štand imao je Sportski savez Grada Zrenjanina, zajedno sa Javnom Ustanovom Sportski objekti i Turističkom organizacijom Zrenjanina.

 

Pročitajte još

image_6483441 (17)

DUNJIN BRONZANI PEŠTANSKI PLES

Reprezentativka Srbije, Dunja Rajić, na međunarodnom, tradicionalnom turniru u Budimpešta open u prestonici Mađarske, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>