28. 06. 2022.
Home / Košarka / AKADEMIK IZ SRBOBRANA, BOLJI U ŽITIŠTU U SJAJNOJ KOŠARKAŠKOJ PREDSTAVI
Žitište online
Žitište online

AKADEMIK IZ SRBOBRANA, BOLJI U ŽITIŠTU U SJAJNOJ KOŠARKAŠKOJ PREDSTAVI

Pred rekordnim brojem gledalaca, u pravoj brazilskoj atmosferi, odigran je derbi meč 9. kola Prve srpske lige KK “Sveti Đorđe” – KK “Akademik” (Srbobran) koji je pripao gostima rezultatom 82:85. Sjajna sportska predstava frenetično navijanje navijačke grupe “Bokseri” iz Žitišta, ali i podrška gostima iz Srbobrana, koji su imali svoje navijače.

Odlično suđenje, džentlmensko ponašanje igrača i trenera, koji su bili glavni akteri, ali i korektna publika , glavne su karakteristike sjajne košarkaške predstave u subotu 26. novembra uveče u Žitištu.

– Kada ste poraženi u ovako kvalitetnoj košarkaškoj predstavi, prepunoj drame, naboja i preokreta, jednostavno nema tuge.Naravno da ćemo narednih dana detaljno analizirati utakmicu i pokušati da izvučemo pouke. I da smo utakmicu dobili mi, ne bi bilo nezasluženo….Ovako čestitam gostujućoj ekipi, nijanse su bile na njihovoj strani i zasluženo su trijumfovali – rekao je posle derbija trener Svetog Đorđa, Milan Bosnić.

Žitište online
Žitište online

Ekipa KK Sveti Đorđe nastupila je u sastavu :Kapor ,Stanić ,Čuč 14 ,Blanuša 2,Vlajić 9,Miljković 14,Boljac 22,Martinović 17 ,Labanac ,Latinović ,Ugrčić 4. Nisu igrali povređeni Tomić , Pavlović i Đokić.

Naredno 10. kolo igra se sledećeg vikenda, a ekipa iz Žitišta gostuje u Novoj Pazovoi istoimenoj ekipi.

Pročitajte još

received_604000584250331

KAD IH DARKO SPREMI

Zlatni oreol srpskih basketaša, prvaka sveta iz Antverpena, nadvio je zemlju Srbiju i košarkašku javnost ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>