28. 06. 2022.
Home / Ostali sportovi / TRČALI TRKU SA JEDANAESTOMESEČNOM BEBOM
B&G Photo
B&G Photo

TRČALI TRKU SA JEDANAESTOMESEČNOM BEBOM

Zrenjaninski polumaraton po prvi put organizovan, osim preko 600 učesnika iz Španije, Austrije, Mađarske, Bosne, Hrvatske i naravno brojnih gradova Srbije, imao je nekoliko zanimljivih i upečatljivih trenutaka.

U stilu, i Sergej Ejzejnštajin da im pozavidi, bračni par Biljana Tapavički i Goran Pavlov, istrčali su trku zadovoljstva dugu 7 kilometara, gurajući kolica u kojima je sve vreme ponosno sedeo jedanaestomesečni sin, beba Teodor. Radoznali posmatrajući šta se oko njega događa, Teodor je trku odsedeo u kolicima, dok su mama Biljana i tata Predrag, inače aktivni sportisti, majstori džiu-džice, trčali svoju trku.

BG Foto
B&G Photo

– Zaista smo uživali…Bio je predivan dan, doduše malo je vetar pokvario ugođaj, ali je organizacija bila sjajna, prijala nam je itekako pažnja brojne publike, koji su nas bodrili aplauzima. Inače Teodoru je ovo četvrta trka u životu, a već sa tri i po meseca bio je učesnik na novosadskom dečjem krosu i to mu je bila prva trka u životu, tako da se sada za njega može reći da je već prekaljeni maratonac – uz osmeh je naglasila mama Biljana, otkrivajući zanimljiv podatak da su se ona i njen suprug Predrag, upoznali na treningu…

14997031_10209485572235342_134656380_n
B&G Photo

– Ni jednog trenutka, naravno, nismo previše razmišljali o medijskoj pažnji vezano za našu ideju da trku u gradu u kojem živimo i gde smo rođeni, istrčimo zajedno sa našom bebom, koju od prvog dana usmeravamo ka sportu i zdravom načinu života – dodala je Biljana Tapavički.

Pročitajte još

received_739280477489989

MILAN BULAJA PRVAK EVROPE

Sjajni džudista Proletera iz Zrenjanina i kadetski reprezentativac Srbije Milan Bulaja, u Poreču na Prvenstvu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>