11. 08. 2020.
Home / Košarka / SVETAC U ŠEST LAKIH ČINOVA
dsc_0204

SVETAC U ŠEST LAKIH ČINOVA

Košarkaši Svetog Đorđa pobedili su u Rumi na veoma teškom gostovanju domaću ekipu “Slovan” rezultatom 85:86.

Igrači trenera Milana Bosnića i njegovog pomoćnika Nenada Vignjevića ostvarili su bitnu pobedu pred serju od tri utakmice gde se sastaje sa ekipama sa drugog, trećeg i četvrtog mesta na tabeli (Vrbas , Dunav , Akademik).

“Sveti Đorđe” zauzima prvo mesto sa svih šest pobeda i suvereno realizuje plan a to je isključivo prvo mesto i ulazak u Savezni rang takmičenja.

Ekipa je nastupila u sastavu : Kapor, Tomić 21 (4 trojke), Stanić, Čuč 14 (3 trojke), Blanuša 1, Vlajić 13 (1 trojka), Miljković 8 (2 trojke), Boljac 10 (2 trojke), Martinović 9, Latinović 4, Đokić, Ugrčić 6.

dsc_0346

Nisu igrali povređeni Labanac i Pavlović a treba istaći dobru igru Vlajića koji je učinkom u Rumi pokazao da je povreda prošlost.

U subotu 12.novembra u 20 časova u Žitištu se igra derbi meč sa ekipom “Vrbasa” koja ima samo jedan poraz, a u svojim redovima ima igrače koji su prošlu sezonu igrali u prvoj ligi Srbije!

Rukovodtvo kluba zajedno sa igračima poziva publiku i navijače da dođu u što većem broju i bodrenjem pomognu da se pobedi renomirani protivnik naravno uz koreknost koja je i do sada bila prisutna u Žitištu.

Pročitajte još

1200px-Michael_Ojo_(basketball,_born_1993)_50_KK_Crvena_zvezda_EuroLeague_20191010_(1)

MAJKL ODŽO UMRO NA TRENINGU

Centar Crvene zvezde, 27-godišnji Majkl Odžo preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu, nakon što ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>