11. 08. 2020.
Home / Fudbal / PORAZ RADNIČKOG U NEIZVESNOJ FUDBALSKOJ DRAMI
fotografija5

PORAZ RADNIČKOG U NEIZVESNOJ FUDBALSKOJ DRAMI

Radnički – Sloga Temerin 2 : 3 ( 1 :1 )

Eh da glavni arbitar, na asistenicju svog pomoćnika, nije dosudio penal za goste kod rezultata 1 : 1, ko zna kakav bi epilog dobila zanimljiva i kvalitetna fudbalska predstava na stadionu Radničkog u Zrenjaninu….

Ali sudija je pokazao na “kreč” gosti su postigli gol I sve je otišlo u smeru, koji nikako nije odgovarao domaćim igračima….

fotografija1

A sve je počelo kao “iz snova”, lucidni Čigoja je u stilu velemajstora već u 3. minutu prelepim šutem otvorio goleadu.Još nekoliko izglednih prilika propustili su izabranici trenera Dragana Jovića, a onda je sredinom poluvremena usledio pad koncentracije u igri, što vešto koriste gostujući fudbaleri i u 35. minutu posle jednog “karambola” u šesnaestercu nakon centaršuta sa leve strane, Masalušić matira odličnog Nemanju Radovića.

Već pomenuti penal, koji je glavni arbitar dosudio tek nakon sugestije svog pomoćnika, dogodio se u 60. minutu, a dvadesettrogodišnji Zrenjaninac Grujić, koji uspešno nastupa za ekipu iz Temerina, rutinirano, sigurnim udarcem dovodi goste u vođstvo.Osam minuta kasnije, jedna brza kontra Temerinaca, ponovo je Masalušić u glavnoj ulozi i sa desne strane, rezantnim udarcem matira nemoćnog Radovića, za 3:1…

fotografija3

Još jedan šok za mladu domaću ekipu, koja ipak uspeva da dođe do daha i golom Krstinića, petnaestak minuta pre kraja, produži kakvu takvu nadu za eventualni novi preokret.Ipak on se nije dogodio, ali se reč jedna kritike ne može uputiti domaćim fudbalerima, na volji, želji i htenju…

Više od dvestotine fudbalskih zaljubljenika, svojim kućama krenuli su sa utiskom, da su fudbaleri u “crveno-crnim” dresovima, platili danak neiskustvu i da je rezultat mogao biti lagano i u njihovu korist…Ali eto, to se ovaj put nije dogodilo….

fotografija2

Radnički: Radović, Grbić, Jeftić, Samardžić, Tatić, Bogić, Čigoja, Kovačević, Šarenac M., Janjanin i Šarenac N. , a igrali su još Runjevac, Krstinić i Bogdanović.

Sloga: Slijepčević, Masalušić, Stojisavljević, Ivanović, Paprić, Subotin, Panić, Svitić, Grujić, Milanović i Karać.

Pročitajte još

IMG_20200808_185303

BEGEJ BOLJI KRAJ SKROBARE

Radnički – Begej 2 : 3 ( 1:1 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>