05. 04. 2020.
Home / Fudbal / Poraz za nauk
14797518_10209320680113142_332620501_n-png

Poraz za nauk

Poraz takozvane „lude družine“ 1:4 u Novoj Pazovi otežao je već i ovako teško stanje u klubu, a crvena lampica se odavno upalila.

Zrenjaninci su oslabljeni izašli na megdan jednom od konkurenata za opstanak i doživeli neuspeh. Četa trenera Batinice plaća ceh maloj rotaciji igrača, ali i velikom broju novajlija koji se nisu odaptirali na igranje futsala.

Svaki poraz boli, ali je svakako i za nauk, vremena za kuknjavu nema, jer u nedelju 23.oktobra Sasovci su domaćini uvek neugodnoj ekipi Novog Pazara.

– Moramo brzo da zaboravimo bolan poraz u Novoj Pazovi jer nas u nedelju očekuje meč protiv uvek nugodnog Novog Pazara – istakao je Milovoje Simo Batinica i dodao – Pazarci su dobra ekipa, i oni su loše starovali u šampionatu, izgubili su meč kod kuće od FON-a i od Letećeg Holanđanina u Vrbasu, pa će želeti da prekinu seriju poraza.

snapshot

Biće to za nas izuzetno teška utakmica, ali ako pružimo svoj maksimum uz podršku verne publike koju pozivam da dođe u nedelju 23.oktobra od 18 časova da na s podrži možemo doći do pobede.

-Svaki rezultat sem poraza, mogao bi ekipu iz grada na Begeju da ostavi u igri za opstanak. Ut podršku domaćih navijača, SAS je umeo da na kolena baci mnogo kvalitetnije klubove. Ako se oporave povređeni igrači i fortuna malo pogura žuto – crne bodovi bi mogli da ostanu u gradu na Begeju.

 

autor texta Nenad Jonjev

Pročitajte još

nemanja_belic1

Intervju sa Nemanjom Belićem, golmanom Čukaričkog

Nemanja Belić je jedan od najiskusnijih u timu Čukaričkog. Čuvar mreže Brđana će za 20 ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>